check
מפגש חוקרים בנושא: הדרת אנשים עם מוגבלות בראי ההיסטוריה | ביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ע"ש פול ברוולד

מפגש חוקרים בנושא: הדרת אנשים עם מוגבלות בראי ההיסטוריה

תאריך:
ד', 22/11/201714:30
מיקום:
ביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית באוניברסיטה העברית, חדר 420

אנשי מקצוע, חוקרים, פעילים וסטודנטים העוסקים בתחום המוגבלות, אנו מזמינים אתכם להשתתף במפגש מרתק של המרכז ללימודי מוגבלות:
המפגש ייערך ביום ד', 22.11.17, בשעה 14:30 ויעסוק בנושא:

הדרת אנשים עם מוגבלות בראי ההיסטוריה

יו"ר: ד"ר דליה ניסים, מנהלת תכניות לימודים, מכון טראמפ, בית איזי שפירא, לשעבר עובדת משרד הרווחה והשירותים החברתיים. מלווה קבוצות אנשים עם מוגבלות במסעות לפולין.

תוכנית המפגש:

-"The untold history of persons with disabilities during the Nazi regime“ (ההרצאה תועבר באנגלית)
פרופ' מריאן הירשברג, מרצה בפלקוטה למדעי החברה באוניברסיטת Hochschule Bremen בגרמניה. תחום עיסוקה העיקרי הוא זכויות אדם ולימודי מוגבלות.
- סטריליזציה כפרקטיקה של הדרת אנשים עם מוגבלות
ד"ר אריאל טננבאום, מנהל המרכז לתסמונת דאון, הדסה הר הצופים. מחקריו מתמקדים בבריאותם וברווחתם של אנשים עם מוגבלויות.

המפגש ייערך בביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית באוניברסיטה העברית, חדר 420 (קמפוס הר הצופים).

************************************************************************
לפרטים נוספים ולהרשמה, ניתן לפנות לדוא"ל :Disability.Studies@mail.huji.ac.il