נוהל הגשת ערעור על ציון | ביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ע"ש פול ברוולד

נוהל הגשת ערעור על ציון

נוהל הגשת ערעור על ציון -

ניתן לערער בטופס זה על ציון בבחינה או מטלה סופית בקורס (ערעור על מטלות אמצע מוגש ישירות למרצה הקורס).

הערעור יוגש בכתב בתוך 72 שעות ממועד פרסום מחברת הבחינה, תוך פירוט הנימוקים להגשת הערעור.

• את הערעור יש להגיש ב- טופס הערעור
  • בבירור הערעור, רשאי המורה לבדוק מחדש את כל הבחינה. הציון שייקבע לאחר הבדיקה החוזרת, בין אם הוא נמוך או גבוה מהקודם, יהיה ציון הבחינה.
  • הציון המתוקן, או החלטתו המנומקת של המורה לדחות את הערעור, יימסרו בתוך 3 ימי עבודה החל מהיום שלאחר המועד האחרון להגשת הערעורים. תשובתו של המורה היא סופית. למעט במקרים של חריגה מנהלי האוניברסיטה, וטענות על אפליה, התנכלות או שיקולים פסולים או זרים במתן הציון
  • הפקולטה (ביה"ס) רשאית להאריך את התקופות האמורות להגשת ערעור ולמתן תשובה על ערעור, ובלבד שהתשובה לערעור תינתן לכל המאוחר 48 שעות לפני המועד הבא של המבחן ובתנאי שלא ייפגעו זכויות התלמידים.

בהצלחה