03170 הנחיות לסטודנטים היוצאים לחילופי סטודנטים/קורסים מרוכזים בחו"ל - מומבי הודו (מוסמך)

הנסיעה לקורס בינלאומי היא הזדמנות לחוויה אקדמית ואישית  יוצאת דופן ואחת מהיתרונות של הלימוד בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית, שהיא בעלת פרופיל אקדמי בינלאומי. אחת ממטרות בית הספר היא להכשיר אנשי מקצוע איכותיים ובעלי חזון חברתי, ואנחנו רואים בזירה הבינלאומית שדה משמעותי שמאפשר לנו לממש מטרות אלה.

לקראת הנסיעה אנו מבקשים לתאם ציפיות ולהבהיר מספר דברים:

 

שם הקורס: Civil Society in India:Challenges and Insights
מס' הקורס: 03170
תאריכים בהם יתקיים הקורס:20.7.20-31.7.20
פרטי המוסד המארח:
 אוניברסיטת UCLA, ארה"ב
מרצה אחראי: ד"ר סידני אנגלברג
מלווה הקורס: 

1. הקורס הבינלאומי הוא קורס אקדמי. חלים על הקורס נהלי האוניברסיטה החלים על קורסים אקדמיים. בנוסף לכך, יש להישמע גם לנהלי הקורס הספציפיים ולהנחיות במשך כל הקורס. בכלל זה, אתם נדרשים להשתתף בכל הפעילויות ולעמוד בלוחות הזמנים כפי שיפורסמו. כל חריגה מלוח הזמנים מחייבת עדכון ואישור של איש/אשת הקשר שפרטיו/יה למטה.
 
2. במהלך הנסיעה אנו/אתם אורחים של המוסד המארח. יש לנהוג בהתאם לחוקים ולכללים של המדינה ושל המוסד המארח וכן לנהוג בנימוס וברגישות התרבותית המתבקשת בהתאם לנהגי התרבות המארחת. 
 
3. מימון: מימון עלות הנסיעה והוצאות נוספות הקשורות בנסיעה הם באחריות הסטודנט/ית. כתמיכה בהוצאות הנסיעה, ביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית יעניק לך סכום על פי המפורסם בקול קורא כמלגת ייעודית. במידה ותבוטל הנסיעה או לא תמלא את התחייבויותך כמפורט כאן, תבוטל המלגה והסכום יעבור לחיוב במערכת חישוב שכר הלימוד.
 
4. ויזה: (במידה ונדרשת) באחריותכם לדאוג לויזה/ויזת סטודנט לצורך הנסיעה (סוג הויזה יקבע בהתאם לדרישת המוסד המארח).
 
5. ביטוח רפואי: כל אחד ואחת חייב/ת לעשות ביטוח רפואי לנסיעה לחו"ל. אנא כתבו בטופס למטה את מספר הפוליסה ואת הפרטים של חברת הביטוח ושל איש/ת קשר מטעמכם לשעת חירום. ללא ביטוח רפואי לא תוכלו לצאת לקורס.  מצ"ב קישור להסדר שיש לאוניברסיטה עם חברת הראל:  http://venus.cc.huji.ac.il/ksafim/TravelInsurance.aspx
 
6. חיסונים: באחריותכם לקבל חיסונים בהתאם להמלצות מרפאות מטיילים. מומלץ להצטייד במלאי תרופות המתאים למקום היעד.
 
7. מטלת סיום: על מנת לסיים את הקורס (בציון או בעובר/לא עובר, יש להגיש עבודה. פרטים אודות הדרישות לעבודה יפורסמו על ידי המרצה האחראי על הקורס.
 
8. הגשת טפסים בסיום הנסיעה: חובה לשמור את כרטיס הטיסה וכן את כרטיס העלייה למטוס המקורי (boarding pass), ובמועד חזרתך יש להעבירם למלווה הקורס.
 
9. פרטים אישיים: