תנאי מעבר משנה א' לשנה ב' | ביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ע"ש פול ברוולד

תנאי מעבר משנה א' לשנה ב'

1. על מנת לעבור לשנה ב' על התלמיד לקבל ציון "עובר" לפחות (60) בכל אחד מהקורסים של שנה א'.

2. תלמיד שנכשל באחד או בשני קורסי חובה בשנה א' (בתנאי שהיקפם הכולל אינו עולה על 6 נ"ז) רשאי לעבור לשנה ב' (באשור האחראית על המעמד האקדמי) אם השיג ממוצע משוקלל של 70 לפחות בכל הקורסים שנכללו בתוכנית לימודיו בשנה א' (כולל הקורסים שנכשל בהם). בשנה ב' יהיה עליו להשלים קורסים של שנה א' אשר נכשל בהם ( או לא ניגש לבחינות או לא מילא את כל מטלות הקורסים). אם בסוף השנה התלמיד לא יעבור את הקורסים הנ"ל, יופסקו לימודיו (כולל הכשרה מקצועית).

3. למרות הנאמר בסעיף 2 אי מעבר (ציון מתחת ל-60) בקורסים המפורטים מטה (קורסים חוסמים) אינו מאפשר מעבר לשנה ב'

קורסי חובה כלליים: 03802 חשיבה מדעית, 03804 עיבוד נתונים וניתוחם

במגמת הטיפול הישיר: אחד מקורסי פרקטיקום א'.

4.     תלמיד שנכשל בשלושה קורסים ו/או לא השיג הממוצע הדרוש בלימודי שנה א', אינו זכאי לעבור לשנה ב'.

5.     תלמיד אשר לא עמד בתנאי המעבר זכאי לחזור על שנה א' כולה או חלק ממנה בניסיון לעמוד שנית בתנאי המעבר. במידה ויעמוד בהצלחה בכל הקורסים בהם נכשל בסמסטר א של השנה השנייה  יוכל לקחת קורסי בחירה משנה ב' בסמסטר השני של שנה ב'.

6. תלמיד שנכשל בארבעה קורסים או יותר,  לימודיו בביה"ס יופסקו.

7. שיפור ציון באמצעות חזרה על קורס/ים לא תהווה עמידה בתנאי קבלה למסלול המחקרי.