התאמות למשרתי מילואים

התאמות לסטודנטים בלימודי התואר הראשון (בוגר)

התאמות לסטודנטים בלימודי התואר השני (מוסמך)

הכשרה מעשית

על סטודנט.ית שמתקשה למלא חובותיו בהכשרה מקצועית או במעורבות חברתית עקב שירות מילואים, יש לפנות לרכזת המילואים. הסטודנט/ית יכול/ה לבחור לפנות ישירות לראשת מדור להכשרה מקצועית ומעורבות חברתית.

סטודנט שהיה במילואים במהלך הסמסטרים, ישלים מינימום 23 שבועות בהכשרה המקצועית ובמעורבות החברתית.

במקרים חריגים בהם אין הדבר מתאפשר, יש לפנות לרכזת המילואים ולראש המדור להכשרה להכשרה, על מנת למצוא פתרון שיבטיח את סיום השנה.

דוקטורנטים.ות יכולים לפנות לרשות לתלמידי מחקר במקרים מיוחדים ובקשתם תיבדק באופן פרטני

יחידת הנגישות  - בשל המלחמה והשלכותיה החליטה הנהלת האוניברסיטה על הרחבת היקף פעילותה של יחידת הנגישות על מנת להעניק לסטודנטים שנפצעו פיזית במלחמה או לסטודנטים החווים קושי נפשי בשל המצב המשליך על תפקודם האקדמי.

היחידה מעניקה לסטודנטים אלו חונכויות אקדמיות ותפקודיות, ליווי של רכזות הנגישות, הפניה לגורמי טיפול בקהילה, סיוע במיצוי זכויות (ביטוח לאומי, משרד הביטחון), מתן התאמות והנגשות בתנאי הלמידה וההיבחנות בהתאם למצב הנפשי/ פיזי של הסטודנט.

ניתן לפנות ל: missues@savion.huji.ac.il

עבודת יחידת הנגישות פועלת במקביל ולעיתים בשיתוף עם השירות הפסיכולוגי - שגם הוא הורחב על מנת לתת מענה פסיכולוגי למי שזקוק לכך בשל המלחמה.